Joan Boada (ICV) adverteix que diumenge cal posicionar-se entre l'esperança o el gris de la corrupció i el clientelisme

2010-11-26 14:09

En roda de premsa a la seu d'ICV comarques gironines Joan Boada ha fet un balanç de la campanya electoral i ha demanat el vot per l'esquerra que ha fet polítiques "nítides". Acompanyat de Montse Escutia, Jordi Córdoba i Cristina Andreu, membres de la candidatura ecosocialista per Girona, el cap de llista ha dit que "el proper diumenge ens hem de posicionar entre l'esperança i el gris de la corrupció i el clientelisme", en clara al·lusió als 23 anys de govern de CiU, i ha adreçat un missatge als "abstencionistes i els indecissos" per tal que no es resignin i el diumenge votin per seguir impulsant polítiques d'esquerres.

El cap de llista per Girona d'ICV-EUiA ha afirmat que "hem posat sobre la taula moltes propostes concretes, com en el cas de la creació de 31.400 llocs de treball a les comarques gironines, dels quals hem explicat com els farem i com ho podem pagar" i ha recordat que "ningú més ha posat sobre la taula un plantejament com el nostre".

Joan Boada també ha carregat contra la campanya del PP "que ha fet bandera de la xenofòbia i el racisme", i contra CiU, recordant que és el partit de la corrupció "com es demostra una vegada més aquesta setmana, quan s'ha ajornat el judici contra el Sr. Vilalta pel cas dels Ferrocarrils Catalans per tal de no interferir en la campanya electoral".

L'acte de final de campanya de Joan Boada serà avui divendres a Figueres a l'Hotel Pirineus (21.00). Serà un sopar amb jazz en directe.