Jazz per cloure els Moments Musicals a Roses

2010-05-21 19:04

El cicle Moments Musicals de Roses, que ha reunit uns 2.500 espectadors, tanca la seva 2a edició amb una actuació de jazz. Serà aquest diumenge 23 de maig de la mà del reconegut Maurizio di Fulvio Trio que oferiran obres de Sting, Ellington, Wonder i composicions del grup Fulvio sota el títol “Amb aires mediterranis de jazz”. El concert tindrà lloc a les 19h. al Teatre Municipal de Roses.

Aquest és l’últim concert de la temporada que, per primer cop, dedica una de les seves actuacions al jazz, amb un trio de guitarra, contrabaix i percussió. Segons la direcció artística del Festival, “es tracta d’una formació peculiar pel fet que la composen aquests tres instruments”.

Aquest cicle musical ha nascut amb l’objectiu de diferenciar-se de l’oferta musical de la temporada turística i va dirigit especialment als habitants del municipi i de les comarques de l’entorn. La voluntat dels impulsors és “enriquir i consolidar l’oferta musical de qualitat al nostre territori en aquest període fora de l’època estival amb concerts d’alt nivell artístic”. La programació ha estat dissenyada perquè “el públic quedi seduït per la música i agafi l’hàbit d’assistir als concerts”.

Un any més, els estils són molt diversos i les formacions estan adaptades a les condicions tècniques de les sales. El Teatre Municipal de Roses compta amb una sala que gaudeix d’unes condicions tècniques excepcionals, “perquè disposa d’una conxa acústica d’última generació que garanteix la qualitat sonora de l’espai”.