Javier Godó nou patró vitalici de la Fundació Gala-Salvador Dalí

2018-05-15 12:30

El Patronat de La Fundació Gala-Salvador Dalí ha anomenat patró vitalici de l’entitat a Javier Godó, editor de La Vanguardia, en substitució de Ramon Boixadós, traspassat l’agost de 2017. 

En proposar Javier Godó pel càrrec, el president de la Fundació, Jordi Mercader, ha subratllat la seva trajectòria i responsabilitats actuals, que aportaran, ha dit,  “un vincle amb activitats socials i culturals de gran rellevancia per la Fundació, tant a Catalunya com a la resta d’Espanya i a nivell internacional”. 

Javier Godó és conseller del MACBA i ha estat conseller del Museu d’Art Modern de Nova York (MoMA). Una experiència que, segons ha assenyalat Mercader a la reunió del Patronat, 'pot ser molt útil en la nova etapa de la Fundació Gala-Salvador Dalí'. 

El Patronat de la Fundació Dalí està integrat per 21 membres, 12 dels quals són vitalicis i 9 són institucionals. D’aquests nou, tres són nomenats per la Generalitat de Catalunya, tres pel Govern espanyol, dos per l’Ajuntament de Figueres i un per l’Ajuntament de Cadaqués.