Jaume Mach presenta el ‘Simbolisme de les línies’ a l'Hotel Bon Retorn de Figueres

2015-03-04 10:00

El pintor jonquerenc Jaume Mach presenta el proper divendres 7 de març a les 20 h a l'Hotel Bon Retorn de Figueres l’exposició El Simbolisme de les línies. Una trentena de peces de format mitjà i gran on l’artista continua el seu treball sobre metacrilat però ara avessat a explorar el significat de les línies com a simbol de l'energia.

Mach segueix la dinàmica dels darrers anys per la qual cada temporada enceta una nova sèrie temàtica que trenca amb el pintat fins aleshores amb la voluntat d’explorar els límits de la seva creativitat.

Aquest 2015 presenta el Simbolisme de les línies on cada quadre és la extrapolació pictòrica d’una història que ha viscut; des de la biografia d’un conegut, fins a una premonició del futur o un esdeveniment succeït a tota una comunitat.

L’exposició, que es podrà visitar fins al 30 d'abril, s’emmarca dins les bimensuals mostres que sota el títol de Expo-art Empordà, presenta l’Hotel Bon Retorn i per on ja han passat  artistes com Ricard Ansón, Ana Maria Constanseu, Xavier Mallol, Josep Ministral o Esther Tenedor.