Jair Domínguez presenta '99 personatges' al Museu de la Tècnica de Figueres

2015-10-21 18:00

El proper divendres 23 d'octubre, Jair Domínguez, presenta a Figueres, el seu darrer llibre, "99 personatges que has de conéixer per entendre el món". Serà a les 8 del vespre al Museu de la Tècnica i organitzat per Ara Llibres i Llibres Low Cost. Jair Domínguez proposa un repàs sense censura a la història de la humanitat a través de personatges que han deixat empremta com Ernest Hemingway, Ringo Starr, Dalí, Stalin o Marina Abramovic.

Assassins, pintors, estrelles del rock, pirates, homes de negocis, viatgers del temps, presidents, monarques o gigolós es troben entre aquests 99 personatges que, per bé o per mal, formen part de la història de la humanitat i les seves vides han estat fabuloses i patètiques, sanguinolentes i ferotges, sublims i ridícules.

Jair Domínguez és periodista, guionista i escriptor. Com a guionista, ha escrit per a Buenafuente, Polònia, Crackòvia, Minoria absoluta i també per a cinema i publicitat. És autor de Jesucrist era marica, Hawaii Meteor i 99 coses que hem d’aniquilar si volem ser independents (Ara Llibres, 2013). Actualment, és un dels components del programa La segona hora, de RAC1. També escriu articles d’opinió a fotlipou.com, Time Out, Esguard i Ara Girona.