Jair Domínguez fa de 'Dr. Smith' en el nou clip de Lildami

2024-02-26 19:00

El periodista i humorista empordanès, Jair Domínguez, es converteix en el "Dr. Smith". Així es titula la nova creació de Lildami, una cançó pop amb recursos de música urbana que ataca sense pietat la superficialitat que regna la societat actual. Fidel al seu estil, el raper terrassenc ho fa a través de la ironia i el bon humor.

Dr. Smith és un doctor que pot operar qualsevol part del cos, com posar-te més dits, més cabell o més pit. El que no pot fer és transformar la gent en millors persones. Aquesta superficialitat no és un tema menor. Dami té clar que cal realçar la importància de la ment i no tant la del físic. Sota la producció de Scotty DK, que l'acompanya també en directe, Lildami aconsegueix construir una cançó molt pop amb bateries més pròximes al pop-rock.

El clip, dirigit per Pau Griera i Lildami, explica la història d'un Dami que s'opera a la clínica d'aquest doctor i apareix amb nous llavis i pòmuls, fet que li sembla imprescindible per a encaixar més a la societat. A més de Jair Domínguez hi participen Neus Rossell del Búnquer, la cantant Sara Roy i el cuiner mediàtic Marc Ribas. Al llarg del clip, pren consciència que no tothom li dona la mateixa importància a l'aspecte físic de la gent, però ja és massa tard.