Ja s'han venut 10.000 baldufes de xocolata de Figueres

2021-04-15 08:00

La baldufa de xocolata de Figueres ha aconseguit, des de la seva paració a finals de març, vendre 10.000 unitats a les sis pastisseries autoritzades Tall Dolç, Fàbrega, Parc Bosch, Maia Flequers, Iris i Opera. La campanya ha estat possible gràcies a la col·laboració amb els mestres pastissers, el Museu del Joguet de Catalunya i l'Ajuntament de Figueres que ha permès la producció, promoció i posada en marxa de tota la campanya. 

Els mestres pastissers d'aquests establiments ressalten que la compra normal era d'unes quantes baldufes per persona i que aquesta demanda s'afegia a la tradicional de les mones de Pasqua. És per aquesta raó que en els primers dies, va caldre un gran esforç de producció per a la seva part, a causa de l'elevada demanda.

Aquesta campanya té una durada permanentment al llarg del temps i que 17 restaurants tenen afegida la baldufa de xocolata a les seves cartes, en forma de postres creatives. Les pastisseries continuen la seva venda i ja estem preparant noves accions de dinamització de la mateixa de les que anirem informant puntualment.