Intervenció dels cossos de seguretat de l'Estat en el marc de la lluita contra el tràfic de drogues transfronterer

2019-12-04 16:00

La setmana passada es va produir al voltant del terme municipal de Figueres una actuació contra el tràfic de drogues transfronterer da càrrec de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional.

Les actuacions es van portar a terme a l'entorn de la ciutat de Figueres a través de controls policials a la carretera de Llers i a la carretera N-II amb la seva intersecció amb la sortida 3 de l’AP7, amb tres patrulles de la Guàrdia Civil i dues patrulles del Cos Nacional de Policia.

Aquestes actuacions s'emmarquen en els compromisos acordats en la Junta de Seguretat Local extraordinària que es va fer a Figueres el passat 19 de setembre, després del tiroteig que es va produir a la ciutat.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Pere Casellas, ha destacat que "després de l'última Junta de Seguretat Local, des del Govern municipal treballem perquè Figueres i el territori es beneficiïn d'una major col·laboració de les forces de seguretat presents a la ciutat per donar resposta a una problemàtica transfronterera".