Instal·lació de tres nous parcs de salut a Figueres

2011-01-26 18:00

L’alcalde Santi Vila ha comprovat l’estat dels treballs d’instal·lació de tres nous parcs de salut a Figueres, un nou punt de referència a la ciutat amb aparells per fer exercici físic moderat.

Aquestes noves instal·lacions a la plaça Francesc Macià, al passeig Països Catalans i al passeig John Lenon s'fegeixen a la del Parc Bosc i són una realitat gràcies al conveni signat entre l’Ajuntament de Figueres i Dipsalut, l’organisme de salut pública de la Diputació de Girona. Destacar que ens els propers mesos, i dins dels respectius plans de rehabilitació integral, l’Ajuntament instal·larà dos nous parcs als barris de la Marca de l’Ham i del Centre Històric.

La instal·lació d'aquests parcs es lliga també amb la creació dels itineraris de salut que, a Figueres amb un recorregut de 7,3 km, uniran aquestes sis instal·lacions de la ciutat. En les properes setmanes s’instal·larà la senyalització dels itineraris i s’organitzaran classes amb monitors per aprendre a utilitzar, de forma correcte, els diferents nous aparells.