Inkieta prepara el Dia de la Música a Figueres i obre les inscripcions

2012-04-24 08:00

El proper 21 de juny Figueres tornarà a celebrar el Dia Internacional de la Música amb múltiples concerts al carrer. Després de l’èxit de l’any passat, l’Associació Inkieta ja està posant en marxa els preparatius per a aquesta diada, que a diferencia d’altres llocs, aposta per una festa popular i protagonitzada pels seus habitants i els de la comarca. 

Amb el suport de l’Ajuntament de Figueres i altres entitats de la vila, la ciutat s’omplirà durant tota la tarda de concerts i actes musicals de la mà de cantautors, músics, grups, corals, dansaires, etc., de totes les edats i estils. Els interessats a participar-hi ja es poden inscriure a partir d’aquesta setmana i fins el 10 de maig a la web de l’associació www.inkieta.org. Tot i que encara s’està acabant de concretar, enguany es preveu que hi hauran entre sis i set escenaris repartits pel centre de la ciutat, i per on hi passaran un màxim de 35 grups. 

Fundada l’any passat, l’associació Inkieta ha estat la precursora de restaurar a Figueres aquesta diada amb la intenció de promocionar la música en viu. Durant aquest any que porta de vida ja ha organitzat i col·laborat en un bon nombre d’esdeveniments amb l’objectiu de dinamitzar i promoure la música i la cultura a la província. A partir d’ara, es podrà seguir tota la informació a la nova web de l’entitat o a la pàgina del facebook www.facebook.com/inkieta.associacio.