Inici de les obres de la coberta fotovoltaica a la plaça Catalunya de Figueres

2010-07-29 09:30

Aquesta setmana comencen els preparatius per a la construcció de la coberta fotovoltaica a la plaça Catalunya. Si bé, els primers dies els operaris treballen en la desviació de serveis, i per tant la seva feina no és tan visible, en les properes setmanes es limitarà la zona d’obra i es procedirà a la demolició, per fases, dels balcons actuals i a la posterior construcció de la coberta.

Mentre durin les obres es continuarà realitzant el mercat a la mateixa plaça Catalunya. Els serveis municipals han treballat, amb l’empresa encarregada d’executar l’obra, perquè el perímetre de l’obra permeti la parada del mercat de l’alimentació els dimarts, dijous i dissabte com és habitual.

Coincidint amb l’inici dels treballs de construcció de la coberta fotovoltaica, el carrer Rutlla passarà a ser d’un únic sentit de circulació entre els carrers Nou i Blanch. A més, coincidint també amb la finalització de les obres del Pla de Cruïlles, el Govern municipal recupera la iniciativa de pacificació del trànsit rodat a la zona prioritzant la presència del vianant.

Per aquest motiu, a partir d’aquesta setmana es tornarà a posar en funcionament la pilona del carrer Nou, la qual tindrà un nou i únic horari, de 10 h a 20 h, els dies laborables i els festius d’obertura comercial.