Ingressen a presó 3 homes per cometre 9 robatoris amb força a establiments comercials i domicilis de l’Alt Empordà

2012-01-27 13:00

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de Figueres van detenir el passat 22 de gener a Hostalets de Llers, Marius Sorin S, de 31 anys i veí de Llers, Alexandre S, de 39 anys i veí de Vallromanes, i Liviu Aleandru B, de 24 anys i sense domicili conegut, tots tres de nacionalitat romanesa, com a presumptes autors de 9 delictes de robatori amb força en establiments comercials i domicilis, i una falta de danys.

Els fets es van iniciar el passat mes d’agost quan es va tenir coneixement que s’havia produït un robatori amb força a l’interior d’una pizzeria de la Jonquera. Durant la fase d’investigació els agents van identificar el vehicle que havien utilitzat els lladres per cometre el robatori.

Diumenge 22 de gener es va localitzar a Hostalets de Llers el vehicle sospitós ocupat pels tres detinguts. A l’interior del turisme es va intervenir nombrós material utilitzat per cometre robatoris, com per exemple, potes de cabra, guants i una serra, entre d’altres. També es va trobar objectes  i diners que acabaven de sostreure d’un bar de la Jonquera.

La investigació va continuar per esbrinar si els detinguts podien estar implicats en altres fets delictius, de similars característiques, comesos darrerament a la comarca de l’Alt Empordà. Finalment, també es va imputar als tres detinguts l’autoria de 9 robatoris més, comesos des del mes d’agosts passat fins el dia de la seva detenció, a l’interior de bars, restaurants i domicilis de Figueres i la Jonquera

Els detinguts, que tenen antecedents, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres el dia 24 de gener, i aquest va decretar el seu ingrés a presó.