Ingressa a presó un senegalès que havia perpetrat cinc robatoris amb força al recinte firal de Figueres

2014-02-18 19:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 7 de febrer, un home de 28 anys d’edat, de nacionalitat senegalesa i veí de Figueres, com a presumpte autor de cinc delictes de robatori amb força.

Els dies 20 i 21 de gener es van produir dos robatoris, en grau de temptativa, en una empresa de Figueres. Durant les nits dels dos dies, van forçar els panys de les portes de la nau i van produir danys per valor d’uns 3.000 euros.

A quarts de set del matí del dia 26, els mossos van rebre l’avís d’una possible intrusió en una altra empresa de Figueres. Els agents es van adreçar al lloc i van observar que algú havia doblegat la reixa de la porta principal i, després d’accedir dins del negoci, havia forçat la porta de les oficines amb una palanca. Del seu interior havia sostret diners.

La nit del 2 de febrer, els mossos van saber que es van tornar a produir danys a la mateixa empresa afectada el dia 26, tot i que no hi van accedir. A més, també van intentar robar en una altra empresa de la mateixa zona, però l’activació del sistema d’alarma va foragitar els intrusos. 

Arran de tots aquests fets, succeïts al polígon industrial del Recinte Firal de Figueres, els mossos van iniciar una investigació que va permetre identificar-ne l’autor. Els agents el van localitzar i detenir el dia 7 de febrer, com a presumpte autor de cinc delictes de robatori amb força, quatre d’ells en grau de temptativa.

El detingut, amb diversos antecedents, va passar el 8 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó.