Ingressa a presó un jove implicat en robatoris en 5 pisos de Llançà

2012-12-03 11:00

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de l’Alt Empordà van detenir a Figueres el dia 22 de novembre, a Abderrahman N, de 18 anys, nacionalitat marroquina i veí de Figueres, com a presumpte autor de cinc robatoris amb força a l’interior de domicilis.

La matinada del 18 de novembre es va produir cinc robatoris a l’interior de pisos d’un mateix bloc de la població de Llançà. Els agents van constatar que en tots els casos, l’autor hauria forçat les persianes fent palanca, la finestra i posteriorment la porta d’accés al pis. El lladre no va tenir temps de finalitzar els robatoris a tots els domicilis i va deixar preparat diversos electrodomèstics en bosses de plàstic per tal de poder emportar-se’ls.

Arran aquests fets es va obrir una investigació que va concloure el passat 22 de novembre amb la detenció d’Abderrahman N. com a presumpte autor dels fets. El detingut, que té diversos antecedents per fets similars, va passar el dia 23 de novembre a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, qui en va decretar ingrés a presó.