Ingressa a presó un home que tenia 280 plantes de marihuana en una casa de Figueres

2013-11-13 13:00

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 30 d’octubre un home 26 anys, de nacionalitat colombiana i veí de Figueres, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Pels volts de la una del migdia del mateix dia, els mossos van tenir coneixement que hi podia haver una plantació de marihuana en una casa de Figueres. Una patrulla es va apropar al lloc i va comprovar que des del carrer es sentia una forta olor a marihuana i soroll de ventiladors. Mentre feien les comprovacions, els mossos van veure un home que s’adreçava a l’habitatge i el van aturar. L’home va manifestar que era el propietari de la casa i que cultivava plantes de marihuana per vendre-les.

Seguidament, els agents van comprovar que al domicili hi havia dues habitacions en les quals hi havia 280 plantes de marihuana. Les estances estaven preparades amb un sistema de ventilació. A més, també es van localitzar testos de plàstic amb restes vegetals i 655 euros fraccionats.

El propietari de la casa va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la pública. El detingut va passar el 31 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó.