Ingressa a presó un home per cometre dos robatoris de cadenes d'or amb violència i intimidació a Figueres

2022-09-02 19:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 30 d’agost un home de 42 anys, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i intimidació, un delicte de lesions i un delicte de maltractament sense lesions.

Els dos robatoris van tenir lloc el dia 16 d’agost entre les dues i les sis de la tarda, en els carrers Caamaño i Sant Llàtzer de la població de Figueres. En els dos fets, les víctimes van ser abordades per l’esquena i van sentir una estrebada de les cadenes d’or que portaven al coll.

En el primer cas, la cadena de la senyora no es va trencar i a causa de l’estrebada la dona va caure a terra. Davant dels crits d’auxili, l’autor va fugir corrents. En el segon fet, la cadena es va trencar i el lladre va marxar amb la joia.

Durant les indagacions, els investigadors van constatar que les dues víctimes coincidien en la descripció de l’autor, així com el modus operandi emprat en els robatoris.

La investigació va concloure el dia 30 d’agost amb la detenció del presumpte autor dels dos robatoris violents.

Així mateix, els investigadors van localitzar i recuperar la joia sostreta en una botiga de compravenda d’or i la van retornar a la seva propietària.

El detingut, a qui li consten antecedents policials, va passar el dia 31 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que va decretar el seu ingrés a presó.