Ingressa a presó l'autor de dos robatoris consecutius a les dependències de l’antic Ajuntament de Vilatenim

2023-05-30 12:00

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la Comissaria de Figueres, van detenir el dia 24 de maig a Figueres, un home de 37 anys, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força.

Els mossos d’aquests comissaria van saber que durant la nit del 4 al 5 de maig s’havia violentat el Centre Municipal de l’antic Ajuntament de Vilatenim, concretament s’havia forçat la porta amb algun objectes tipus tornavís i s’havia accedit a l’interior. De dins, el lladre va sostreure 9 ordinadors portàtils i 1 altaveu de grans dimensions.

L’endemà a la nit, els agents també van saber que s’havia tornat a accedir a les mateixes dependències, aquesta vegada a través de la porta d’un pati interior. En aquesta ocasió l’autor va robar diners d’una petita caixa, un televisor, un ordinador portàtil, un trepant i eines diverses.

Els agents també van observar que la primera nit que l’autor hi havia accedit, havia robat les claus que obren part de les dependències de l’edifici, fet que va aprofitar l’endemà per tornar a robar-hi amb més facilitat.

Els mossos després d’analitzar tots els indicis van poder identificar i detenir l’autor d’ambdós fets.

L’arrestat, a qui li consten múltiples d’antecedents, va passar el mateix dia 24 de maig a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres qui en va decretar el seu ingrés a presó.