Incendi forestal a Portbou

2015-07-13 05:00

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 01.20 hores d’aquesta matinada, d’un incendi forestal al terme municipal de Portbou, al costat de la carretera N-260, a l’alçada aproximada del punt quilomètric 2.

Fins al lloc de l’incendi, on bufa lleugerament tramuntana, s’han desplaçat una vintena de dotacions terrestres dels Bombers que tenen el suport de dues dotacions del Pompiers francesos. El flanc esquerre de l’incendi, que és el que presentava més potencial, ja estaria controlat i el flanc dret, que no té cap element vulnerable, avançaria en direcció mar. No ha estat necessari fer cap desallotjament preventiu. Segons les primeres valoracions provisionals dels Bombers, l’incendi afectaria, en aquests moments, unes 10 hectàrees.

Segons informacions del Servei Català de Trànsit la carretera N-260 està tallada a Portbou, en els dos sentits de la marxa.

Fins al lloc també s’hi han desplaçat efectius dels Mossos d’Esquadra, dels Agents Rurals, de les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) i de la Guàrdia Civil.