'Impro Show', 'El bon pare', 'Infàmia', Quimi Portet i Dolo Beltran al Teatre de Roses

2017-01-23 20:00

El Teatre Municipal de Roses presenta una temporada amb espectacles avalats per l’èxit de públic i crítica, apostant per un programa de gran varietat, que arrencarà el proper dissabte 28 de gener amb "Impro Show", un espectacle carregat d’humor que acumula a cada nova edició, un gran èxit de públic. A partir d’aquesta data, i fins al 28 de maig, el TMR oferirà setmanalment una proposta dels diferents àmbits de les arts escèniques.

Hi destaquen obres com "Infàmia" amb Emma Vilarasau el 30 d'abril, "El Bon Pare" amb Lluís Soler el 12 de febrer, i "Advertència per a embarcacions petites" de La Funcional Teatre el 18 de març. El cicle Viumúsika comptarà amb les actuacions de Quimi Portet el 20 de maig i Dolo Beltran el 15 d'abril. El teatre familiar d’Optimist continua aportant un espectacle mensual per donar a conèixer el teatre als més petits. Les audicions de música clàssica, poesia i música espiritual completen la programació.

Pel que fa als preus de les entrades, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Roses incorpora aquesta temporada nous abonaments. Són l’Abonament Teatre, que ofereix 5 obres a 50€; l’Abonament Clàssica, amb 4 actuacions a 20€; i l’Abonament Viumúsica amb 2 concerts a 15€.

L’adquisició d’entrades individuals mantenen els descomptes habituals del carnet Club Roses Cultura, Carnet Jove i Carnet de Jubilat. Entrada gratuïta per als menors de 16 anys (sempre que vagin acompanyats per un adult) i per a les parelles lingüístiques de Roses.

programa_teatre_gener_web.pdf (1574227)