Heal tancarà el cicle 66butaques de La Cate que anuncia concert de Ferran Palau a la tardor

2024-06-06 18:30

Divendres, 14 de juny, el cicle 66Butaques tanca la cinquena edició amb un concert a l’aire lliure al pati de la Cate amb la banda de l’empordanesa Laia Vehí, Heal, i la sessió de la Dj Ryna.

Encetarà la nit Heal, banda formada per Laia Vehí, Dani Ambrosí, Edu Mató i Raül Pérez que s’ha donat a conèixer el darrer any i mig amb quatre senzills que han conmugut l’escena independent catalana. Indie-rock vibrant, folk distorsionat i slowcore del bo sonaran a partir de les 22 h al pati de la Cate de Figueres. Tancarà la nit la sessió de Dj Ryna amb la seva barreja Petardonika. 

Amb aquesta festa es tanca la cinquena edició del cicle que ha acabat de consolidar aquesta cita en l’escena cultural empordanesa. En aquesta temporada de desembre a juny s’han acostat al cicle de La Cate unes 300 persones amb concerts d’artistes icòniques del panorama musical actual com Queralt Lahoz, Júlia Colom i Meritxell Neddermann. Per la sisena edició, el cicle continua fidel al format íntim de la sala petita de la Cate, de només 66 butaques, però passaran a celebrar-se el tercer dissabte de cada mes. En un avançament de programació per a la temporada 2024-2025, l’organització ha anunciat que Ferran Palau presentarà el seu darrer disc Plora aquí a la tardor.