Guillem Cusí no supera la moció de confiança a Llançà

2016-12-15 16:30

‘Que ningú ho dubti. L’actual equip de govern de Llançà segueix aquí per continuar treballant pels llançanencs fins que finalitzi el nostre mandat’. Amb aquesta declaració d’intencions s’ha posicionat l’alcalde de Llançà, Guillem Cusí, després de no superar la moció de confiança vinculada als pressupostos a causa dels vots desfavorables de CiU i l’abstenció del PSC.

Cusí afirma que durant aquest any i mig al capdavant del consistori ‘es obvi que s’han comès errors com, al mateix temps, és evident que s’han solucionat molts problemes que abans es patien i ara funcionen. Dimitir perquè torni en Pere Vila a l’ajuntament no és una solució per Llançà, la solució per Llançà és que es comenci a practicar el respecte i la tolerància. Per això continuarem al peu del canó, amb la mateixa dedicació i il·lusió envers el poble’.

A l’hora de valorar el resultat de la votació en la qüestió de confiança vinculada als pressupostos, l’alcalde de Llançà ha explicat que ‘després de l’expulsió dels dos regidors socialistes estem plantejant una legislatura amb govern en minoria. Sabem que no és la situació més estable del món, però al mateix temps és un escenari molt interessant per a la coresponsabilitat. La coresponsabilitat és una premissa que ens interessa a tots i ens obliga a la valentia i la prudència de manera equilibrada’.

Cusí ha defensat que, durant aquest any i mig, ‘l’ajuntament s’està gestionant en perfectes condicions i un exemple són els ambiciosos pressupostos que no s’han pogut aprovar per la falta de suport de l’antic soci de govern, el PSC. Uns pressupostos treballats, consensuats i que el municipi necessita per continuar donant el salt cap endavant que el poble i els llançanencs es mereixen’.