Grans cançons dels darrers 15 anys a la Rambla de Figueres en el divendres d'Acústica

2016-08-30 12:00

Un dels plats forts del festival Acústica de Figueres, per a celebrar 15 anys, serà el concert "La banda sonora del nostre país" que es farà divendres a la Rambla. Serà un gran homenatge als artistes que formen part de la BSO del nostre país dels darrers quinze anys, que són els mateixos que han fet gran el festival des del seu inici l'any 2002. 

Durant noranta minuts, cada artista o grup interpretarà una o dues de les cançons més populars del seu repertori amb la intenció de que tot el públic les pugui cantar. 

Els responsables de la direcció musical són Valen Nieto i Josep Thió i hi haurà una banda que acompanyarà els diferents solistes a més de les actuacions de Sopa de Cabra, Mishima i Elefantes.

Així s'hi podran escolatar, entre d'altres, cançons com "Jo mai mai" de Joan Dausà, "Temps o rellotge" de Sanjosex, "Declaració de principis" de La Iaia amb el seu cantant Ernest Crusats o "A.L.I.O.D.I.U" de Mazoni. Quimi Portet cantarà "Homes i dones del cap dret", Dolo Beltrán de Pastora, posarà a tothom a ballar amb el seu popular "Lola" i Els Catarres faran en "En Peu de Guerra" i versionaran l'èxit d'Antònia Font "Alegria". 

Elefantes interpretarà la seva popular "Azul" i un dels seus darrers èxits, la versió del "Te Quiero" de José Luís Perales, Albert Pla es deixarà anar amb “El lado más bestia de la vida” i "Bona nit (Juerga catalana)". Lluís Gavaldà d'Els Pets farà "L’àrea petita" i "Bon dia" i Mishima ha preparat "Un tros de fang" i "L’última ressaca". També passaran per l'escenari de la Rambla els històrics Sopa de Cabra que faran "Cercles" i "Camins".

Amb tot aquest repertori i amb la coincidència de tants artistes està més que garantida alguna sorpresa que posi la cirereta a la celebració dels 15 anys del festival figuerenc.