Gran èxit dels palistes del CTT Tramuntana Figueres en el Top Català, amb tres podis

2012-04-23 14:00

 

Els joves palistes del TT Tramuntana continuen sumant èxits. Aquest cap de setmana van  tornar a demostrar la seva qualitat en el Top Català benjamí, competició que enfronta en una lligueta de tots contra tots els 8 primers classificats del rànquing català, i que per aquest motiu es poden considerar els millors jugadors del nostre país. De nou Sergi Grau va liderar el grup, quedant en primera posició amb gran autoritat, demostrant que en aquests moments és amb diferència el millor jugador català de categoria benajmí; com exemple, només va perdre 2 sets en les 7 partides disputades. El va acompanyar en el segon calaix del podi Biel Riera, que va protagonitzar una competició brillat, superant entre d'altres al cap de sèrie número 2 Martí Pèlachs. Adrià Pommier també va tenir una molt bona actuació i va estar a un pas d'aconseguir un podi totalment tramuntanenc, doncs va disposar de 2 pilotes de partit per quedar tercer. Finalment, no va poder rematar i els empats el varen deixar en cinquena posició, que segurament no reflexa el bon joc desenvolupat.

En fèmines va tenir lloc una altra exhibició de Jana Riera. La jugadora de només 8 anys es va enfrontar a rivals de 10 i 11 anys, aconseguint 5 victòries per només 2 derrotes (davant les 2 primers del rànquing). La Jana va fer exhibició del seu habitual joc agressiu, passant en tot moment a l'atac i sense mostrar cap mena de complexe. Completava la participació Linda E. Thomson, que ocupa la vuitena posició del rànquing benjamí femení i debutava en una competició d'alt nivell. La Linda va començar acusant els nervis però a mesura que avançava la cometició agafava confiança i si bé finalment no va sumar cap victòria, en les darreres partides va posar en dificultats les contrincants i ha agafat una experiència que sense cap mena de dubte serà molt positiva pels propers compromisos.

En un altre ordre de coses, divendres començava la fase final de la Lliga de 1a territorial. El TT Tramuntana Ghibaudi lluita pel títol i en l'encontre d'anada de les semifinals no va poder superar el CTT Olot que agafa avantatage per 2-4. Els punts del TT Tramuntana els varen sumar Gerard Fernández i Josep Gallego (Manel Collados va quedar en blanc) i tocarà remuntar la propera setmana a la Garrotxa. En la lluita per les posicions 5 al 8, el TT Tramuntana Argon també es va veure sorprès a la seva pista pel CTT Torroella. El resultat final va ésser de 3-4 (2 José A. Machín, 1 Andreu Bassagañas i 0 Sergio González), que també dona opcions de remuntada en el partit de tornada.

En la Lliga d'edats èlit es sumava una nova victòria davant el CTT Vilablareix per 5-1 (2 Sergi Grau, 2 Adrià Pommier i 1 Biel Riera) que permet conservar la segona posició de la classificació, mentre que en la Lliga d'edats promeses el TT Tramuntana "A" on s'alieaven Joaquim Villena i Arnau Coll no podien amb el CTT Olot, que s'emportava el triomf de la pista figuerenca per 0-5, com també el FD Cassanenc, que superava al Tramuntana "B" format per Linda E. Thomson i Heidy M. Bernal.