Gran èxit del TT Tramuntana en el català absolut i per edats

2012-04-10 09:00

Aquest passat cap de setmana s'han disputat els campionats de Catalunya absoluts i les fases prèvies dels campionats de Catalunya d'edats, on va participar el CTT Tramuntana. En el campionats de Catalunya d'edats: en categoria aleví, el TT Tramuntana disputava la fase prèvia per equips, quedant enquadrat en un grup de 4 on només assolia la classificació per a la fase final el primer. En  la categoria juvenil masculí, la tripleta formada per Gerard Pujadas, Pau Múrcia i Roger Grau no podia classificar-se per la fase final, al quedar en darrera posició de grup. Resumint, el TT Tramuntana serà present a les fases finals dels campionats de Catalunya per equips en un total de 5 categories, fita fa uns anys completament impensable i que és la resposta al bon treball dels nostres joves. A l'aleví masculí s'hi afegiran el benjamí masculí i femení i l'aleví femení, conjunts directament classificats per rànquing. Campionats de Catalunya absoluts: en categoria d'equips masculins, el TT Tramuntana alineava Jordi Piella, Pau Gaju i Jordi Saguer, que superaven sense dificultats la ronda de vuitens al imposar-se al CTT Calella per 3-0. En equips femenins es presentava una competició plena de dificultats, doncs ens havíem d'enfrontar amb tres equips de Superdivisió, que alineaven les seves millors jugadores. Finalment, es van confirmar les previsions i es quedava en quarta posició, sense obtenir cap victòria.

En la Primera nacional, en individuals masculins, Jordi Piella, Pau Gaju i Jordi Saguer arribaven fins als vuitens de final (16 millors de Catalunya), on quedaven eliminats. En categoria femenina, Miqueleta Balanzó era la única figuerenca i accedia als quarts de final després de superar a vuitens la jugadora de la Divisió d'Honor del FD Cassanenc Elisabet Granados, per un global de 3-1. En la ronda de les 8 millors tenia mala sort en el sorteig i s'havia d'enfrontar amb Jèssica Hernández, palista de gran qualitat del CTT Calella que juga a la Superdivisió i posterior finalista. Miqueleta no tenia opcions i quedava eliminada per 3-0.

Per acabar, i no menys important, el TT Tramuntana s'ha emportat una medalla de plata en dobles masculins. Jordi Piella (no podia ser un altre), fent parella amb Ramon Mampel, avançaven amb pas ferm fins a la final, on finalment els derrotaven els jugadors de la Superdivisió Marc Duran i Oriol Monzó.