Goufone desplega la seva xarxa de fibra òptica a Roses

2021-09-09 09:30

En els últims mesos, Goufone ha arribat amb força a les comarques gironines i aquest mes de setembre ha activat els seus serveis a gran part de les urbanitzacions i del centre de Roses. Els veïns i veïnes de la ciutat de l’Alt Empordà ja poden gaudir dels serveis de fibra òptica, telefonia mòbil, fixa, televisió digital i energia verda que ofereix l’operadora de telecomunicacions catalana. Seguint amb el seu pla d’expansió per tot el territori català, l’empresa va iniciar a principis d’any el desplegament a la província de Girona, on ja disposa de més de 1.000 km de xarxa de fibra òptica pròpia.

A Roses, Goufone ha portat la seva xarxa de fibra òptica a les urbanitzacions de Mas Oliva, Mas Fumats, Mas Boscà, Argonisla i el Card, La Garriga i el Cortijo i Les Suredes d'en Mairo, els Grecs i la Muntanyeta i Mas Mates. Pel que fa a la situació de desplegament del centre del municipi, s'ha dividit Roses en dues parts, la primera que va des de la Riera de Ginjolers fins a la muralla i la segona, des de la Riera de Ginjolers fins el Port Esportiu (Riera de la Quana) i la zona de Santa Margarida - El Salatar. En la primera zona ja s’hi està treballant i està previst que quedi activa del tot de cara a novembre, i la segona, a principis de 2022.

Goufone és especialment coneguda a la Catalunya central, al Maresme i a les comarques gironines per fer arribar la seva pròpia xarxa de fibra òptica a zones on les altres operadores no arriben. D’aquesta manera continua complint el seu objectiu de portar Internet d’alta velocitat a tots els racons del territori català.