Gelati Dino s’expandeix i inaugura a Madrid el primer dels 7 punts de venda que té previst posar en marxa aquest 2024

2024-01-30 11:00

L’empresa empordanesa de gelats artesans italians Gelati Dino continua amb la seva política d’expansió i ha inaugurat a Madrid el seu quart punt de venda, el primer dels 7 que té previst posar en marxa durant el 2024. Es tracta d’un quiosc situat la zona de restauració del Centre Comercial Loranca, a la localitat de Fuenlabrada. Genera 3 llocs de treball i disposa d’una màquina que permet elaborar gelat fresc cada dia. La companyia es marca l’objectiu de comptar amb dues gelateries més a la zona de Madrid abans de l’estiu i d’arribar a la dotzena en els propers anys, perquè considera que ofereix un mercat amb moltes possibilitats de creixement. A part d’aquest nou punt de venda, actualment també en té tres més als barris de Goya, Cuatro Caminos i des del passat mes de setembre a Argüelles, amb una botiga de 120 metres quadrats amb producció pròpia i un apartat de degustació.

El nou quiosc permet elaborar gelat a diari, el que ofereix nombrosos avantatges com explica Enric Bofill, Director d’Expansió de Gelati Dino Gruppo. “A nivell operatiu, fer gelat fresc cada dia amb tants pocs metres és tot un repte, però la nostra estratègia de creixement passa per disposar de punts de venda amb obrador. Hi creiem i és una de les bases del nostre projecte. El gelat elaborat a diari és més cremós. Fer-ho així ens permet també adaptar-nos millor a la demanda i a les necessitats dels clients del territori, perquè podem produir sabors amb aquesta finalitat”.

Una altra particularitat és que, a diferència d’altres quioscs, els gelats no estan exposats en vitrines. S’utilitza el sistema de conservació ‘pozzetti’, a partir del qual el producte queda emmagatzemat en l’interior de cubetes cilíndriques tapades que estan repartides per tot mostrador. “És un concepte molt típic a Itàlia que permet una millor conservació de la temperatura, el gust i les propietats del gelat. El producte no queda visible, però estem convençuts que no serà necessari perquè els clients un cop el provin segur que repetiran”.

El del Centre Comercial Loranca és el primer dels punts de venda que Gelati Dino té previst posar en marxa a curt i mitjà termini a Madrid i rodalies. “L’objectiu que ens hem fixat és disposar de 12 gelateries en aquesta zona en els propers anys. Madrid ens ofereix un mercat molt interessant per a nosaltres i té moltes possibilitats de creixement. Abans d’aquest estiu la previsió és obrir dos locals més, tots dos situats en centres comercials”, afegeix Bofill. L’empresa empordanesa té la voluntat d’obrir durant aquest 2024 fins a 7 establiments a diversos punts de Catalunya, sense oblidar el mercat internacional.