Garrigàs prepara la IV Fira de la Botifarra de Perol que es farà el 5 d'octubre

2014-09-18 09:00

El dissabte 20 de setembre a les 5 de la tarda se celebra al local social de Garrigàs la presentació oficial de la programació de la IV Fira de la Botifarra de Perol i Productes de la Terra, que tindrà lloc el proper diumenge dia 5 d’octubre durant tot el dia.

Moltes persones de Garrigàs treballen des de fa dies per acabar els treballs de decoració de la vila, que aquest any modifica el seu recorregut per descobrir nous racons als visitants. La principal novetat d’enguany és la publicació i representació del conte El Garrí Net de Garrigàs, patrocinat pel teixit empresarial del municipi. 

Els Tastets del Perol faran entrar gana amb la demostració del procés d’elaboració de la botifarra de perol, la cuina en directe i els tastets elaborats aquest any per 4 restaurants de la zona. Treu el nas per Garrigàs ens ofereix una mostra dels carrers engalanats, recreacions d’espais, visites, exposicions i parades. Per a la mainada hi haurà manualitats, jocs tradicionals, ball i grallers, i a més, durant tot el dia, 3 concursos: El llançament del garrí, La pesada del xai i La millor fotografia a l’Instagram. Dinar de Fira per només 10 € i fi de festa amb Pà d’Àngel.