Gairebé 70.000 usuaris al directe en streaming del concert '10 anys amb El Pot Petit'

2020-04-05 11:00

Aquests dies de confinament El Pot Petit ha estrenat en obert i per streaming del seu canal de Youtube el seu últim concert-espectacle ‘10 anys amb El Pot Petit’. La rebuda de la iniciativa ha superat les expectatives del grup, ja que s’ha arribat als 70.000 usuaris connectats i 28.000 usuaris simultàniament.
‘10 anys amb El Pot Petit’ es va poder veure només a 10 teatres i Auditoris de Catalunya durant l’any 2019 i commemorava els deu anys de la banda. Més de 22.000 espectadors van poder-lo veure en directe i tots els equipaments van exhaurir les seves localitats en poques hores. 

El muntatge musical i teatral va comptar amb la banda de 13 músics que conformen actualment El Pot Petit, així com amb col·laboracions especials com Jordi Duran Roldós (direcció escènica), la direcció musical de Dani López Pradas, la coreografia de Lu Arroyo Moreno o el vestuari de Carme Puigdevall i PlantéS.

La companyia d'espectacles El Pot Petit, inicialment formada pels actors i cantants gironins Helena Bagué i Siddartha Vargas, va començar fent concerts i espectacles infantils de petit format. Amb la publicació del seu disc 'Ritmes i Rialles', la banda es va popularitzar molt entre els nens i nenes de Catalunya i actualment és un grup de referència en el sector familiar que omple grans aforaments. Els seus videoclips i vídeos del Youtube tenen rècords de 63.624.838 visualitzacions de tot el canal i 81.336 subscriptors. Els seus concerts són dels més esperats entre els nens i nenes del país.

A més d’El Pot Petit, la companyia compta amb un espectacle especialment dissenyat per a escoles i escoles bressol.

La banda és coneguda per la seva reivindicació del sector musical i cultural familiar amb contingut de qualitat.

Com està passant a tot el sector musical, El Pot Petit ja ha anunciat algunes cancel·lacions de concerts previstos degut a les afectacions del Covid-19 i espera poder reprendre aviat la seva gira que els portarà  de nou als auditoris, teatres i festes majors de Catalunya.