Fundació Naturgy presenta a Figueres l’Energy Challenge

2020-02-07 11:45

Energy Challenge és la nova iniciativa divulgativa de la Fundació Naturgy, que té com a objectiu impulsar el coneixement sobre l’economia circular, per propiciar una gestió de l’energia més sostenible, reduint el consum i millorant la utilització dels recursos disponibles. Aquest nou projecte, que recorrerà prop de 5.000 quilòmetres per tot Espanya en un vehicle ecoeficient, es va presentar en el marc de la COP 25 i la setmana que ve farà una parada a Figueres.

L’Energy Challenge ofereix als visitants una experiència interactiva i disruptiva, amb la qual podran gaudir d’un viatge espacial, en una aeronau futurista comandada per un robot d’última generació.

La regidora d'Organització-Contractació, Recursos Humans i Medi Ambient, Sònia Trilla, participarà en el primer viatge espacial de l’Energy Challenge des de la capital de l’Alt Empordà, el proper dilluns 10 de febrer, a les 11h.

Aquesta experiència immersiva, per la qual també tenen previst passar alumnes de centres educatius de la població, es podrà visitar a la ciutat del 10 al 14 de febrer, de 9.00h a 14.00h i de 16.00h a 19.00h, al Passeig Nou.

L’Energy Challenge reforça el programa de sensibilització de la Fundació Naturgy, a través del qual realitza accions dirigides tant a nens i joves, com al públic en general, sobre temàtiques relacionades amb l’energia, el medi ambient, l’eficiència energètica i la innovació tecnològica.