Frogbus enllaça Perpinyà amb el centre comercial Gran Jonquera tres cops al dia

2013-09-06 18:00

El director general de Transports i Mobilitat de Catalunya Pere Padrosa, ha inaugurat oficialment aquest divendres el nou servei d’autobús exprés entre la ciutat de Perpinyà / El Voló i el centre comercial Gran Jonquera que ara té 3 viatges d’anada i tornada al dia. 

Gran Jonquera Outlet & Shopping compta amb 20.000m2 de superfície comercial amb 70 grans botigues outlet oferint preus excepcionals en les principals marques de moda i llar, així com els bars de copes, cafeteries, restaurants i molt més. Gran Jonquera té també un gran supermercat Escudero i una gran varietat de restaurants. 

Per celebrar la inauguració l'empresa Frogbus anuncia una oferta molt especial. Fins al migdia del proper diumenge 8 de setembre es poden reservar els bitllets entre les ciutats de Perpinyà / El Voló i la Jonquera per 2,99€ anada i 4,99€ anada i tornada. La reserva es pot fer des del web www.frogbus.com abans de la mitjanit del diumenge. Aquesta tarifa serveix per viatjar en qualsevol moment durant els mesos de setembre i octubre.