Frames Percussion als Caputxins el divendres 16

2015-10-15 10:00

Frames Percussion actuarà aquest divendres 16 a l'Auditori Caputxins de Figueres (21:00) en un concert organitzat per Joventuts Musicals. El grup està format per Feliu Ribera, Ferran Carceller, Miquel Vich i Rubén Martínez.

Fundat l'any 2013, Frames Percussion va iniciar la seva activitat amb la interpretació d'un ambiciós programa de música post-minimalista nord-americana al cicle Neu de la Fundació Tàpies. El grup es forma amb la intenció d'afrontar el repertori actual amb una cuidada preparació i el màxim respecte.

Els membres de Frames han estudiat amb mestres com Miquel Bernat, Gratiniano Murcia, Lorenzo Ferrándiz, George Elie-Octors, Sisco Aparici o Jordi Francés. Alguns dels seus integrants han col·laborat amb formacions com l'Ensemble Ictus, i han participat en l'Ensemble Academy de Freiburg, treballant amb l'Ensemble Recherche com a resident del festival. També col·laboren regularment amb formacions com l'OBC o l'Orquesta Sinfónica de Galicia, i han format part de la JONDE, la JONC, la Jove Orquestra Nacional d'Holanda, l'Orquestra Simfònica de l'Acadèmia del Gran Teatre del Liceu o la Mahler Chamber Orchestra Academy, amb directors com Eiji Oue, Esa Pekka Salonen o Jesús López Cobos.

Com a percussionistes han treballat amb compositors com Steve Reich, César Camarero, Philippe Hurel, Pierluigi Billone, Ramon Humet, Jose Manuel López López o Georges Aperghis. Frames actua regularment al Centre d'Art Tecla Sala, a l'Hospitalet de Llobregat.

Podeu comprar les entrades a www.figueresaescena.com o el mateix dia a la taquilla de l'Auditori Caputxins. Els socis de Joventuts Musicals de Figueres tenen entrada gratuïta, però cal que ho acreditin a taquilla presentant el carnet de soci.

Foto:  Miquel Àngel Vich Bonada