Fotografies del metro, Pinocchio i un carnaval diferent al Sindicat de Garriguella

2012-02-15 12:30

“Món subterrani” és el títol de la nova exposició que presenta el Sindicat de Garriguella des d'aquest divendres. Es tracta d'una selecció de fotografíes d'Anna Prat realitzades al metro de Barcelona, de forma una mica casual. Després de no poder fer la sessió desitjada a la Sagrada Família, l’autora es deixa atraure per l’essència d’un espai totalment diferent al que pretenia, i aquest n’és el resultat. L’Anna Prat des de ja fa uns anys, ha trobat en la fotografia la forma de poder exterioritzar els seus sentiments i despertar la part més sensible que tothom porta a dins. Amb esforç, molta dedicació i ganes, aquesta prometedora fotògrafa de Gurb ens presenta una petita part de la seva col·lecció.

A continuació, des de les 11, hi haurà l'actuació en directe del grup de versions Pinocchio que, a darrera hora, substitueix a Glamour Pussy per l'accident laboral d'un dels seus integrants. Pinocchio és un grup de versions de grups alternatius amb cançons poc comercials que es mouen entre l’indie i el pop-rock alternatiu. El seu particular esperit festiu fa que el públic s’entregui ràpidament i es deixi seduir pel so depurat i fresc que capitaneja els seus incombustibles directes.

D’altra banda, dissabte Dj Dulítel serà l’ànima de la Festa Carnestoltes al Sindicat. Per a tots aquells que vulguin disfrutar d’una nit de carnaval diferent al ritme dels clàssics més ballables de l’indie, pop, rock i electro.