Ford Garatge Central rep el Premi Europeu de Satisfacció de Clients

2023-07-14 13:00

Aquest 12 de juliol, el president de Ford Espanya, Jesús Alonso, va visitar les instal·lacions del concessionari oficial de la marca a Figueres, Ford Garatge Central (que conforma un grup empresarial amb les concessions a Olot i Vic). El motiu ha estat el lliurament del Premi Europeu de Satisfacció de Clients (el President’s Award 2022) per part de Ford a Garatge Central. Es tracta del màxim guardó amb el qual Ford reconeix la labor feta pels millors concessionaris de la marca.

El programa del premi President’s Award, anteriorment conegut com a Chairman’s Award, es basa en les enquestes de satisfacció dels clients que han passat per les instal·lacions de la concessió durant l’any, ja sigui per venda de vehicles, servei de postvenda o taller durant tot l’any 2022. Ford Garatge Central ha estat un dels 10 concessionaris Ford més destacats en satisfacció de clients a Espanya el 2022.

És la tercera vegada que la marca reconeix la tasca d’aquesta concessió a Figueres, Vic i Olot, havent-ho aconseguit també el 2013 i 2015. Xavi Vilanova, gerent de Ford Garatge Central, descrivia que «es tracta de fer les coses ben fetes i de seguir-ho fent, de tractar els clients com a família». Jesús Alonso reblava que «no és fàcil guanyar aquest premi, estar a aquest nivell tan alt és difícil [...] els clients ho tenen molt fàcil per deixar de ser-ho si no els cuidem». Un reconeixement a la feina ben feta que, des de Ford Garatge Central, esperen revalidar aquest 2023.

Ford Garatge Central va començar la seva trajectòria ara fa més de 45 anys a l’Alt Empordà. El seu creixement dins la marca es va consolidar en entrar a formar part del Grup Tarraco Center (NIMA Grup d'Automoció) l’any 1993 i afegint-hi els concessionaris de Vic i Olot. És un dels concessionaris destacats de la marca Ford a Espanya; prova d’això són els guardons de satisfacció de clients els anys 2013, 2015 i, ara, el 2022.