Flors Bahí guanya el Concurs d'Aparadors de Nadal de Figueres

2022-12-30 10:00

Aquest desembre s’ha celebrat la tercera edició del concurs d’aparadors de Nadal. El concurs, organitzat per l'Ajuntament de Figueres i el setmanari l'Empordà, té l'objectiu de promoure el comerç local i incentivar la decoració de la ciutat durant les festes nadalenques.
Ha estat obert a tots els establiments del municipi amb un aparador visible des del carrer i un jurat ha anat a visitar a tots els participants per a valorar diferents elements com la creativitat i l'originalitat.

La regidora de Comerç i Mercats Ester Marcos valora molt positivament aquesta tercera edició "Aquest concurs consolidat ja a Figueres és una iniciativa que ha tingut molt bona acollida pels comerços. Té un impacte important en la dinamització del comerç local, i alhora en millorar la imatge nadalenca de la ciutat. Des de l’Ajuntament tenim la voluntat de premiar l’interès que els comerciants tenen en millorar la imatge dels seus establiments”.

Els premis es divideixen en les quatre següents categories:

 
Premi al millor aparador nadalenc 2022, amb tres premis que tenen la següent dotació econòmica:
1.000 euros per al primer premi i una campanya publicitària valorada en 300 euros al Setmanari de l’Alt Empordà. 
Guanyador: Flors Bahí

500 euros per al segon premi i una campanya publicitària valorada en 300 euros al Setmanari de l’Alt Empordà. 
Guanyador: Celia Vela

300 euros per al tercer premi i una campanya publicitària valorada en 300 euros al Setmanari de l’Alt Empordà. 
Guanyador: Farmàcia Soler


Premi a l’aparador més figuerenc, amb una dotació econòmica de 500 euros i una campanya publicitària valorada en 300 euros per a l’establiment guanyador al Setmanari de l’Alt Empordà.
Guanyador: Prink Figueres


Premi a l’aparador més sostenible, amb una dotació econòmica de 500 euros i una campanya publicitària valorada en 300 euros per a l’establiment guanyador al Setmanari de l’Alt Empordà.
Guanyador: Boisa


Premi especial, amb una dotació econòmica de 500 euros i una campanya publicitària valorada en 300 euros per a l’establiment guanyador al Setmanari de l’Alt Empordà.
Guanyador: Comoyoko