Fira Esotèrica a la plaça de l'Estació de Figueres el 3 d'agost

2014-07-28 10:00

La plaça de l'Estació de Figueres serà la seu el diumenge 3 d'agost d'Esotèric Figueres, la primera edició de la Fira Esotèrica i Teràpies Alternatives de la ciutat. El certamen està organitzat per l'Associació de Veïns i comerciants del barri i la programació inclou espectacles, activitats infantils, un mercat i conferències. La mostra se celebrarà de les deu del matí a les nou de la nit.

Els organitzadors de la Fira tenen confirmada la presència de parades i visitants d'arreu de Catalunya i aposten per omplir d'activitats espais de la ciutat on, habitualment, no se celebren certàmens tot i que a la plaça de l'Estació no és la primera vegada que s'organitzen mercats durant els darrers mesos.

La Fira compta amb una programació per a tots els públics i la inauguració, prevista per a les 10 de matí, anirà a càrrec de la fundadora de la Fira de l Bruixeria de Sant Joan les Fonts, Imma del Destí.

A partir d'aleshores s'aniran succeint espectacles durant tot el dia que, en aquest cas, representaran la companyia Drakonia i Eva Mas de l'escola l'Estudi d'Arts de Figueres. També s'han programat quatre conferències, totes elles gratuïtes, amb temàtiques sobre irologia (estudi de l'iris humà), interpretació dels somnis i fenòmens paranormals.

Esotèric Figueres finalitzarà amb un gran ritual que, a les nou de la nit, dirigirà Imma del Destí i que inclourà els desitjos que s'hagin anar recollit durant tot el dia a la Fira.