Fira de vins Contraban a Rabós d'Empordà els dies 8 i 9 d'abril

2018-03-29 18:30

Els dies 8 i 9 d’abril tindrà lloc a Rabós d'Empordà la fira de vins Contraban que té l'objectiu d'enfortir els lligams entre els elaboradors de l'Albera nord i l'Albera sud. Hi haurà 12 viticultors elaboradors de petit format. Persones amb un fort lligam amb la terra que treballen uns vins purs que reflecteixen la vinya que cultiven.

El diumenge 8 d’abril la fira estarà oberta de 11:00 a 19:00 i al llarg del dia els visitants podran degustar els vins dels 12 cellers, escoltar i ballar al ritme de la música dels 50’s i 60’s i gaudir de la gastronomia local amb la cuina de les àvies de Rabós i les seves receptes.

El dilluns 9 d’abril Contraban obrirà de 10:00 a 15:00 pel públic professional. A l’agenda del dia hi consta una xerrada tècnica a càrrec d’Enric Bartra, tècnic d’INCAVI, investigador i enòleg que ens parlarà de la “Microbiologia en la elaboració dels vins de mínima intervenció” i una Taula Rodona sobre els vins de mínima d’intervenció amb:

Salvador Garcia-Arbós: gastrònom i periodista.
Enric Bartra: tècnic INCAVI, investigador i enòleg.
Anna Vicens: sommelier. Presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers.
Roger Viusà: sommelier i restaurador a “Plaça del Vi 7”
Josep Mitjans Buxens: enòleg a Loxarel
Carme Casacuberta: llicenciada en Ciències Químiques i enòloga.
Albert Costa: enòleg i copropietari de Vall Llach

La fira de vins Contraban tindrà lloc a la plaça del Pou Nou de Rabós. Els organitzadors són Jordi Esteve de Rim, Vins i Vinyes i Noemí Morales d’Atelier, Marketing & Events. Hi col·laboren l’Ajuntament de Rabós, l’INCAVi el coto de caça “Els Rocs blancs” i una llarga llista de patrocinadors.

 

Lloc de cerca