Fins el 20 d'abril es poden presentar projectes als Premis Emprenedors

2012-03-16 08:00

Els Premis Emprenedors de l’Alt Empordà ja han fet públiques les bases de la seva quarta edició. A partir d’aquesta convocatòria, l’Associació Fòrum Imagina s’afegeix a l’organització d’aquests guardons impulsats per la Delegació de l’Alt Empordà de l’AJEG (Associació de Joves Empresaris de Girona), el Setmanari de l’Alt Empordà, l’Ajuntament de Figueres i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà. 

Els premis tenen com a objectiu la dinamització i promoció de la iniciativa emprenedora a la comarca i el reconeixement de l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball.

Aquests guardons d’emprenedoria es distribueixen en quatre categories: el Premi Emprenedor, per al projecte d’empresa més viable, innovador i amb major potencial de creixement; el Premi a la Millor Idea de Negoci, per a les idees de negoci més creatives dels estudiants dels Instituts de la comarca; el Premi a la Línia de Negoci Innovadora, per a aquella empresa que hagi estat capaç d’obrir la línia de negoci més innovadora en els darrers tres anys i, finalment, el Premi Jove Empresari que distingeix l’empresari empordanès menor de 42 anys que hagi tingut una trajectòria empresarial més destacada. 

El termini de presentació de candidatures per a les tres primeres categories finalitzarà el dia 20 d’abril. El lliurament dels premis es farà el 18 de maig, a l’Escola d’Hosteleria de l’Alt Empordà. Les bases es poden descarregar a l’adreça: www.premisemprenedorsaltemporda.com .