Finques Company de Llança ha celebrat els seus 50 anys

2013-06-28 22:00

Finques J. Company de Llançà ha commemorat aquest divendres el seu 50è aniversari amb l’assistència d’unes 300 persones. L’acte s’ha celebrat a la Casa de Cultura de Llançà i ha estat presidit pel conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, l’alcalde de Llançà, Pere Vila i el president de la Diputació de Girona, Joan Giraut.

En el seu discurs, el director de Finques J. Company, Joan Company, ha fet un recorregut per la història de l’empresa i ha assegurat que la personalitat de Finques J. Company es va formar especialment durant els primers 25 anys, “quan el nostre pare i fundador, Josep Company, es va guanyar la confiança i la fidelitat de molts clients amb un tracte directe, personal i en un marc molt simple basat en l’honestedat i la confiança mútua”. 

Joan Company ha repassat els moments claus de l’empresa entre els que ha destacat l’ampliació amb noves oficines a les comarques gironines i l’obertura d’una de nova a Sofia (Bulgària) i el seguit de fusions que han realitzat al llarg de la història, la darrera de les quals es va produir el 2000 per crear  Ceigrup – Finques Company.  El director de l’empresa ha remarcat que, després dels ajustos del 2008, “a partir del 2010 i amb una facturació un 30% inferior a la del 2006, hem tornat a incrementar el nostre equip humà i actualment som 51 persones, quan fa set anys érem 53, malgrat que seguim amb aquest 30% de disminució de la facturació”.

Joan Company ha assegurat que els reptes de futur de Finques J. Company passen per “saber-nos preparar i fer els canvis necessaris per oferir als nostres clients un servei de màxima qualitat i diferenciat, que comporti un valor afegit i una innovació i millora adaptat als nous temps”.

Per la seva banda, l’alcalde de Llançà, Pere Vila, ha ressaltat la importància que té l’empresa “tant puntera i avantguardista com és Finques J. Company” per Llançà i ha afegit que es tracta d’una empresa “que ha obert oficines, diversificat serveis i incrementat plantilla”.

El conseller Puig ha agraït “la contribució important que ha fet la família Company en el sector del turisme”. Per ell empreses com Finques J. Company “ajuden a que el turisme sigui un element molt important de la nostra economia i també que siguem una potència mundial”. Finalment, el conseller Puig ha volgut traslladar un missatge d’optimisme als assistents a l’acte afirmant rotundament que “ens en sortirem, sobrepassarem aquesta crisi. Perquè som un país que tenim la capacitat d’integrar la logística, la indústria i el turisme amb un valor afegit que és la manera de ser dels catalans”.