Finalitzen les obres de millora de tres cruïlles a l'entorn dels antics jutjats de Figueres

2011-11-12 09:00

Han finalitzat les obres de millora de tres cruïlles a l’entorn dels antics jutjats de Figueres, en concret als carrers Mestre Falla amb Poeta Marquina; Damàs Calvet amb Poeta Marquina; i finalment, Joan Subias amb Empordà.

En total s'han renovat més de 700 metres quadrats d’espai públic, eixamplant voreres, elevant els passos de vianants i instal·lant nou mobiliari urbà. L'alcalde Santi Vila recorda que es tracta d’una actuació que busca millorar l’espai públic i fer-lo més segur per als vianants. A més, afegeix que “hem actuat en una zona de molta afluència de ciutadans, a l’entorn d’equipaments de ciutat com la Biblioteca Fages de Climent, el Casino Menestral o els Serveis Socials”. 

L’obra a l’entorn dels antics jutjats va començar després que acabessin els treballs a un altre punt de la ciutat la cruïlla dels carrers Concòrdia i González de Soto. Una millora de 200 metres quadrats que se suma a altres actuacions del mateix tipus realitzades a aquesta zona.

Tots aquests treballs s’emmarquen en el Pla de Millores, que el Govern executa a diferents punts de la ciutat des del 2008, i que en aquest cas tenen per objectiu la millorar de la seguretat als vianants perquè tinguin prioritat sobre els vehicles.