Finalitza la primera fase de les obres de canalització al Parc de les Aigües

2013-10-23 18:00

La primera fase d’arranjament del sistema de canalització d’aigua de les basses i la font del parc de les Aigües ha acabat amb èxit. Les obres que afectaven el primer tram, i que han connectat la mina d’aigua amb l’arqueta central i la font, han finalitzat. A partir d’ara el treballs es centraran en canalitzar l’aigua provinent de la mina subterrània fins a les basses.

L’INCASOL, que va ser l’encarregat d’executar la transformació de la zona del Parc de les Aigües anys enrere, ha treballat des de finals de setembre en la reparació d’un defecte de la canalització que porta l’aigua de la mina subterrània fins a les basses i la font. Les obres, que van provocar un tall en la circulació de l’avinguda Costa Brava i nous itineraris en el desplaçament en vehicle, han finalitzat fa uns dies amb resultats satisfactoris. Durant els pròxims dies hi haurà talls puntuals a la via per poder reparar els paviments afectats per les obres.

Tan la font com la circulació exterior d’aigua fins a les basses es posarà en funcionament en dues setmanes aproximadament. Temps que es preveu que durin la segona fase de les obres, les quals es faran dins el perímetre del parc.