Figueres tornarà a promocionar-se a FITUR

2019-01-17 13:30

La setmana del 23 al 27 de gener,  Figueres serà present a FITUR, la fira internacional de turisme de Madrid, per primera vegada en gairebé 30 anys. En l’última edició de FITUR va comptar amb més de 250.000 visitants, més de 10.000 empreses i organismes participants i 4.648 mitjans de comunicació.

Durant aquestes setmanes prèvies l’Ajuntament de Figueres ja ha organitzat diverses trobades amb organismes i professionals del sector turístic durant la fira, a la qual hi assistirà en representació del Consistori l’alcalde de Figueres, Jordi Masquef.

El regidor de Turisme, Manuel Toro, destaca la importància de recuperar la presència en una fira clau del sector turístic i la segona més important del món. “Com a ciutat turística amb atractius únics i un centre comercial a cel obert, hem de potenciar la presència i la projecció nacional i internacional.” “Figueres i l’Empordà s’han d’entendre com a destinacions turístiques de primer nivell.”

L’alcalde Jordi Masquef espera que el retorn de Figueres a FITUR es mantingui i s’impulsi la presència de la ciutat en tots els espais clau per posar en valor i promocionar tots els atractius turístics dels quals disposem.