Figueres tindrà 150 varietats de te a la nova botiga 'The Tea Lovers' que s'inaugura el dia 4

2014-06-30 19:00

El proper divendres 4 de juliol s’inaugura a Figueres la primera botiga “The Tea Lovers” on el te i les infusions són els principals protagonistes. Amb més de 150 varietats, esdevindrà el comerç d’aquestes característiques més gran de Catalunya.

Amb tot, l’empresa ha iniciat els tràmits de registre de la marca per a desenvolupar posteriorment una expansió pel territori català mitjançant franquícies.

El propietari de “The Tea Lovers”, Marc Estarriola, explica que l’obertura a la capital de l’Alt Empordà persegueix dos objectius; “resoldre una mancança d’oferta a la ciutat” i, alhora, “captar al turista francès” el qual destaca per ser un gran consumidor de te i infusions. És per aquest motiu que totes les varietats estan etiquetades en català i francès amb els ingredients que les composen.

L’establiment es troba ubicat a la Pujada de l’Església 2 de Figueres, just al costat del consistori. La inauguració començarà a les vuit del vespre i comptarà amb la presència de l’alcaldessa del municipi, Marta Felip, i altres membres de l’Equip de Govern.

Un espai càlid

L’establiment, dissenyat per la interiorista Maria de Genover i la grafista Cristina Guillot, està pensat per endinsar el comprador en un mar de sensacions dins un món d’aromes. El seu disseny elegant fa destacar el producte i la calidesa de l’ambient convida a conèixer més sobre cada varietat exposada.

Es tracta d’un concepte de botiga avançat que s’ha adaptat de forma molt curosa per a ser posteriorment adaptat amb facilitat en altres locals o bé centres comercials.

El te es pot comprar a granel en còmodes bosses que van des dels 100 grams fins a 1kg.

A “The Tea Lovers” són conscients que el seu personal, a més de dispensar el producte, també ha de saber aconsellar. És per això que tots i cada un dels treballadors reben una àmplia formació prèvia per tal de guiar correctament als clients i que així localitzin el producte que desitgen.

El mercat de te i infusions és força recent en el territori català. Algunes marques es van començar a implantar ara fa 20 anys però no és fins els darrers cinc que s’ha incrementat el seu consum en un 25% anual a l’Estat.

Aquest fet, sumat a la influència del visitant francès, ha generat prou complicitats com per donar entrada al mercat a “The Tea Lovers”.