Figueres tindrà 10 col·legis electorals el 14 de febrer

2021-01-28 13:00

L'Ajuntament de Figueres ha habilitat un total de 10 punts de votació per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer. Són espais que segueixen el protocol fixat pel Procicat per tal de garantir les mesures necessàries per evitar contagis de la Covid-19. 

Els punts de votació estan repartits per tota la ciutat i la principal característica és que són espais més grans que els col·legis electorals d’altres comicis. Les 36 meses electorals del municipi s’han agrupat en 10 col·legis electorals.

Es tracta del Pavelló Rafel Mora, els gimnasos de les escoles Parc de les Aigües, Josep Pallach, Sant Pau i Joaquim Cusí, el Centre Cívic Creu de la Mà, el Consell Comarcal de l'Alt Empordà, el local del Rally Sud, el Centre Cívic Joaquim Xirau de la Marca de l'Ham i l'antic Ajuntament de Vilatenim.

Els electors rebran als seus domicilis la tarja d’informació de part de l’Oficina del Cens Electoral de l’Institut Nacional d’Estadística on s’indica el respectiu lloc i adreça on hauran de votar.

A més a més, l’Ajuntament col·locarà uns cartells informatius als antics col·legis electorals per redirigir els electors als respectius nous locals de votació.

Durant tota la jornada electoral del 14 de febrer, de les 9 del matí a les 8 del vespre,  es podrà consultar telefònicament a la centraleta de l’Ajuntament de Figueres (Telèfon 972 03 22 00) o directament al Departament d’Estadística (Telèfon 972 03 22 76) sobre el lloc de votació que correspon a cada elector.