Figueres també es manifesta a Barcelona

2010-07-10 13:51

Figueres participa a la manifestació en rebuig a la sentència del Tribunal Constitucional sobre l’Estatut de Catalunya que es farà aquesta tarda a Barcelona. 

A partir de les 14.30h, un total de vuit autobusos sortiran des de l’estació d’autobusos de Figueres en direcció a la capital catalana. Aquesta flota de vehicles, tal i com es va acordar en el darrer ple municipal on es va aprovar una moció de suport a la manifestació d’avui, ha estat gestionada des d’Òmnium Cultural de Figueres i es pagaran des dels grups municipals que van donar suport a la moció.

Per l’acalde de Figueres, Santi Vila, -que juntament amb altres representants del consistori figuerenc es desplaça a Barcelona amb un dels vuit autobusos- “estem clarament davant d’un final d’etapa. Ha arribat el moment, i ho demostrarem amb els centenars de milers de persones que aquesta tarda ens manifestarem a Barceloba, que Catalunya torni a negociar amb Espanya sense renunciar a res”.

Finalment, i també com a mostra de suport a la manifestació, durant tot el cap de setmana una gran senyera oneja a la façana de l’Ajuntament de Figueres.