Figueres promocionarà els seus atractius turístics a Madrid al costat de les capitals catalanes amb estació d'alta velocitat

2013-09-17 18:00

Figueres, juntament amb la resta de ciutats catalanes amb estació al tronc de l’alta velocitat ferroviària, es promocionarà a Madrid. Serà en el context del projecte AVE City Breaks, impulsat des de la Generalitat de Catalunya i amb l’objectiu de donar a conèixer la riquesa històrica, cultural, patrimonial i comercial, entre d'altres, d'aquestes ciutats.

L'acte tindrà lloc demà, dimecres 18 de setembre, a la seu de la Generalitat a Madrid, el Centre Blanquerna i comptarà amb la participació del 1r tinent alcalde, Manuel Toro al costat del representants de les diferents ciutats de Catalunya connectades amb AVE. L'acte està adreçat tant a agències de viatges i turoperadors, com a mitjans de comunicació i plataformes online del mercat de la Comunitat de Madrid.

Recordar que des del gener, la línia d'alta velocitat connecta diferents punts del territori català, que al mateix temps estan vinculats amb la capital estatal i diverses estacions franceses. Lleida, Tarragona, Barcelona, Girona i Figueres, seguides per aquest ordre, són les cinc ciutats catalanes amb estacions que acullen el TAV.