Figueres participa de la diada Simfònic el dissabte 8 de juny

2013-06-05 20:00

Figueres és una de les poblacions catalanes que aquest dissabte 8 de juny participa al festival Simfònic, una diada de 100 concerts simultanis i gratuïts realitzats per més de 5.000 estudiants de les escoles de música a diferents racons emblemàtics de Catalunya, transformant els seus diferents municipis en veritables Ciutats-Concert.

Després de dues edicions a Barcelona (amb el nom Barcelona Ciutat-Concert) el Festival es planteja un nou i il·lusionant repte: extendre’s arreu de Catalunya, el mateix dia, a la mateixa hora i a diferents ciutats.

En concret a la capital de l'Alt Empordà s'han programat actuacions des de les 6 de la tarda en deu espais de la ciutat com les places de l'Ajuntament, Gala-Dalí, Triangular i la de l'Església, als Jardins del Consell Comarcal, a la Casa Empordà, al Claustre de l'Institut Ramon Muntaner i als Museus de l'Empordà, del Joguet i de la Tècnica.

Hi participaran diferents escoles de música, orquestres i corals de la comarca. Podeu consultar la programació en aquest enllaç.

A les set de la tarda totes les formacions a la vegada interpretaran la coneguda cançó "Bon dia" del grup Els Pets que son els padrins de l'esdeveniment en aquesta tercera edició.