Figueres organitza la IIa Fira d’Entitats Juvenils de la ciutat

2010-09-13 17:16

Les entitats juvenils que integren el recentment creat Consell Local de Joventut de Figueres han estat treballant, al llarg del 2010, per portar endavant una proposta nascuda des del mateix Consell i que té tot el recolzament de la regidoria de Joventut. Aquesta proposta consisteix en l’organització, per segon any consecutiu, d’una trobada d’entitats juvenils que serveixi per a la promoció de les entitats, fer visible la feina que fan, i reforçar la seva presència a la ciutat, així com fomentar la idea d’associació com a canal de participació i motor de canvi social.

L’acte tindrà lloc el proper dissabte 18 de setembre, des de les 9 del matí fins la una de la nit a la Plaça de l’Ajuntament. També es pretén aprofitar el dia per a la formació: això és l’oportunitat de donar un valor afegit a la trobada tot fent taules rodones o ponències d’interès per al món associatiu, tant a nivell teòric com pràctic i generar sinergies entre les entitats.

A les 11 del matí hi actuarà el grup d'animació infantil El Pot Petit, a la tarda hi haurà una gimcana i un campionat de tàntrix. A les 8 del vespre es farà un tast de begudes de la terra i un sopar d'entitats. La Fira acabarà amb les actuacions dels grups locals Direcció Prohibida, Error Genético i Mc Army des de les 10 de la nit.