Figueres millorarà les pistes d'atletisme i la gespa artificial de l'Estadi Albert Gurt

2022-06-23 17:00

La Junta de Govern Local ha fet avui l'aprovació inicial del projecte de renovació del paviment esportiu de les pistes d'atletisme i part de reconversió a gespa artificial del camp de futbol de l'estadi municipal Albert Gurt de Figueres, i suposa una inversió de 598.000 euros.

Per altra banda, també s'ha fet l'aprovació inicial del projecte de millora del tancament de l'estadi, que substituirà l'actual, que es troba molt deteriorada i d'aquesta manera, es crearà un projecte esportiu controlat juntament amb els equipaments esportius contigus, per tal de millorar el seu control i el manteniment del conjunt. En aquest cas, el pressupost d'execució és de 229.000 euros.

Els projectes formen part del pla de xoc de l'Ajuntament de Figueres per a la millora dels equipaments esportius, amb la voluntat de solventar les mancances que pateixen molts espais per manca d'inversions els darrers 10 anys i d'aquesta manera poder donar resposta a les necessitats dels clubs esportius de la ciutat. S'hi destinen 3,5 milions d'euros.

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó ha explicat que "seguim millorant els equipaments esportius de la ciutat, i ara, amb la millora de l'estadi Albert Gurt, donem resposta a les mancances d'aquest equipament. Suposarà una millora important i donarà resposta a les necessitats dels clubs".

Per la seva banda, el regidor d'Esports, César Barrenechea ha afegit que "en l'últim any s'han fet inversions de millora en molts equipaments, i aquest pla de xoc és un pas endavant per donar resposta a les demandes dels clubs de la ciutat".