Figueres millora l'enjardinament i els sistemes de reg de l'avinguda Fages de Climent

2019-12-19 13:30

L'Ajuntament de Figueres, a través de l'Àrea de Parcs i Jardins, està portant a terme els treballs de renovació de l'enjardinament i sistemes de reg de l'avinguda Fages de Climent entre el carrer Dama d'Aragó i l'avinguda Maria Àngel Anglada, a partir de les peticions veïnals per disposar d'una major presència de flors a la via pública formulades dins dels pressupostos participats de Figueres.

Aquest arranjament comportarà la instal·lació de 6 jardineres d'acer de 3,5 metres de diàmetre i 70 cm d'alt, i contindran un mosaic floral amb més d'una dotzena de flors i plantes. Els treballs s'enllestiran amb una renovació del sistema de reg mitjançant una nova xarxa de provisió d'aigua que utilitzarà la tècnica del reg gota a gota que permet un estalvi en el consum d'aigua.

Les obres de millora de l'enjardinament i el nou sistema de reg es van adjudicar per un pressupost de 38.974,03 euros i es preveu que estiguin enllestides aquest divendres 20 de desembre.

El regidor de Serveis Urbans, César Barrenechea, ha destacat que "aquest és un projecte dels pressupostos participatius que ens permet endreçar el sistema de reg de la zona i a més, envellir i millorar la jardineria d'aquesta zona tan concorreguda de la ciutat".