Figueres licita la recollida selectiva d'envasos lleugers per a millorar-ne el servei

2022-01-17 13:00

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Figueres ha aprovat l’expedient de contractació dels serveis de recollida d’envasos lleugers de la ciutat. Aquesta licitació comporta una considerable millora del servei que a partir d’ara estarà monitoritzat des de l’Ajuntament de Figueres. A més, el nou contracte contempla que la recollida d’envasos serà més freqüent per tal d'oferir un millor servei i evitar els desbordaments de contenidors. Paral·lelament, es rentaran els contenidors més sovint, i es canviaran els que estiguin en pitjor estat.

El servei passa a estar en mans de l’Ajuntament amb l’objectiu de millorar-ne el servei. Aquesta licitació s'emmarca en l'estratègia de millora de la neteja a la ciutat i que entre altres actuacions implica el traspàs de la neteja viària a l'empresa pública Fisersa o la compra de maquinària de neteja viària.

La partida del servei de recollida selectiva d’envasos lleugers per aquest 2022 té un cost de 226.960,28 euros i 272.352,34 euros pel 2023 i ha sigut adjudicat a l'empresa SERSALL.